.

.

diumenge, 1 de febrer del 2009

31-01-2009 El Puig Cornador


Les set i cinc – sms: Com ho veus?.
Les set i deu – sms: Per mi com et sembli?
Les set i dotze – sms: Com em sembli?
Falten cinc minuts per les vuit quan ens trobem amb el Ramon, sota una boira pixanera suau, carreguem les bicis a la meva furgo i cap a Santa Eulalia de Puig-Oriol on començarem la ruta que tenim pensada, aparquem el cotxe agafem les bicis i sota una altre boira també pixanera i també suau comencem a pedalar cap a la Roca d’en Bosc on comença una pujada que ens fa passar per sota del Puig Martorell d’aquí farem un tram de pujades i baixades que passa per el collet del Boix i el puig de L’Alzina Grossa on desprès d’una baixadeta ja no pararem de pujar tot passant per Sant Pere de Serrallonga, on agafem un sender que passa pel collet de les Bruixes i ens porta fins a dalt del Puig Cornador, d’aquí per un sender de baixada que segueix el GR-1, a trams sobre la bici i trams caminant arribarem a Alpens, al resta fis a Santa Eulalia serà per una pista que segueix el mateix GR-1 i que va planejant, aquest últim tram el fem sota la pluja es una manera enginyosa que em pensat per treure el fang que s’havia acumulat en tota la ruta.
Clica aqui si vols veure mes fotos del Puig Cornador

Recorregut


Perfil
Pots veure la ruta i baixar-te el track clicant aquí

2 comentaris:

John ha dit...

Bonics paisatges els del Lluçanés, ja vaig poder-ne gaudir fa uns anys quan corría "enduros" , bé, la veritat es que no en gaudía gaire, amb moto, si vades...et fots bofetades ja jaa!! es millor la bici, et done temps per tot, especialment a les pujades.
Per cert, Joan, no vaig dir res de venir perque el dissabte em veníen els paletes a reparar els estralls que el vent em van fer a la taulade del cobert de la palla...¡¡un altre cop será!! (hi han mes dies que llonganiçes)

Totof ha dit...

Ei!!! Joan ja hi tornarem pel Lluçanes i com que tu i jo som els mes joves de la colla no cal que patim, tenim molts anys per endevant...o es pes endarrera? ...ara no me'n recordo!!