.

.

diumenge, 13 de setembre del 2009

13-09-2009 Per Pinós i la Torre de Vallferosa


Surto de Torà, per la serra de Sant Donat, continuant per la serra de Claret i la de Pinós, fins arribar a la Mare de Deu de Pinós, baixo cap a Ardèvol per pista enquitranada i trenco a la dreta per una pista que passant per Soldevila em porta fins a l’Església de Sant Martí de Llanera i el seu Castell.


Ara tiro fins a L’Hostal Nou el punt mes al nord de la Ruta, i passant per Peracams arribo a Vallferossa on per un caminoi baixo fins la Torre de Vallferosa, continuo el sender que baixa a la riera de Llanera i segueixo una pista que va per prop de la riera de Llanera.


Al travessar la riera de Llanera, cal parar atenció, ja que es deixa la pista i es tomba a la dreta pujant per la vora d’un camp que quan s’acaba continua per un corriol poc fressat, hi ha alguna marca groga i blava, i s’ha de tenir fe cega en el GPS, al arribar a una pista s’acaben els dubtes i passant per Ramells, arribem a una carretera que ens porta a Torà tot passant per l’Església de Sant Miquel de Fontanet

Clica si vols veure mes fotos


Recorregut


Perfil




La Traça del GPS de la ruta "Per Pinós i la Torre de Vallferosa""


3 comentaris:

MCB ha dit...

Anda que avisas a los compis!!!

Anònim ha dit...

Home Miquel, penso que hauríem de ser nosaltres els qui ens hauríem de preocupar de trucar-lo. Moltes sortides de les que ha fet ja les anunciave, pero no hi anávem (pel motíu que fos). ¡Quina féine si hagués d'avisar-nos un per un!
Salut i pelas!.

John

Totof ha dit...

La veritat es que quan em vaig llevar encara no sabia on anava, portava tres o quatre tracks al GPS, i quan vaig veure que estava núvol em vaig decidir per anar a l'Alta Segarra