.

.

dilluns, 8 de novembre del 2010

Castanyada al Catllaras amb Bttmania


Uns segons desprès de rebre una invitació subterrània d’un amic, no pateixis Josep Maria de Sant Cugat soc una tomba, del que per motius ètics no puc revelar-ne el nom, entro al fòrum de Bttmania i m’apunto a la ruta que han preparat el Gepi i el Jaume de cal Moliner per els seus dominis, El Catllaràs, els guies ja ho sabem de la passió per la bici i pel territori, tant sols en pot sortir un recorregut guapo, curt diuen les males llengües, però ja se sap lo bueno si breve... dos veces breve , lo pitjor es la companyia l’endemà ja els trobes a faltar.

Ens trobem a dos quarts de deu, just quan surt el sol... a les indies, al Bar La Marieta de Sant Julià de Cerdanyola i tal com haviem quedat, puntualment,  a dos quarts i vint-i cinq de deu comencem a pedalar enfilant-nos pel comellar de Teixidor i Les Deveses en una pujada continuada fins arribar a Coll de Jou, on seguint una mica l’aresta de l’Alzinet arribem a un bon mirador de la serra d’Ensija, el Pedraforca i la Serra del Cadí, foto de colla i desfem el sender fins a Coll de Jou, ara en lleugera baixada passem pel col de les Bitlles i el de Sobirana on trobem la pista enquitranada que ens deixarà al Santuari de Falgars. Un bon lloc per habituallar-se.
Retornem cap al Coll de Falgars fins a trobar el GR 4 i comencem a pujar cap al Pla de Sant Cristòfol i el Camp de l’Ermità, la pujada i la pista que fins ara eren una constant s’acaben, ara el que farem majoritàriament  fins arribar a les Cases Noves del Collet serà sender-corriol amb un lapsus de fora-pistes i baixada.

Així baixem cap el Clot de la Costa Llitza, la collada de les Bassotes, la collada dels Padrons, resseguim força estona el torrent de l’Albiol tot això amanit dels colors de tardor que ens deixen els fajos, les blades i els aurons negres, quan travessem el Llobregat seguim un camí que puja per la riba esquerra i ens porta fins a Guardiola.


Agafem la carretera que puja a sant Julià i feixugament anem pujant per les Ziga-Zagues asfaltades que ens acosten al poble.Ara ja tant sols ens queda fer el dinar, que fem a l’Ajuntament, una sobredosi de colesterol que fem amb les graelles dels caçadors, i menjar-lo que com que hi ha gana ho fem en un tres i no res.


Per veure mes fotos de la Castanyada al Catllaras amb Bttmania pots clicar aquí

El recorregut

El Perfil


La Traça del GPS de la ruta "Castanyada al Catllaras amb Bttmania"

Image Hosted by ImageShack.us

1 comentari:

josep mª ha dit...

Joan, gràcies per guardar el secret