.

.

diumenge, 6 de desembre del 2009

06-12-2009 Ja hem empatat

7 comentaris:

John ha dit...

Sí Joan, estem empatats : 56 a 56, i ojalá que podem continuar "empatán i desempatán" durant forçes anys en el dur "partit" de la vida. M'agrade molt la felicitació...¡ets un artista!. ¡¡¡MOLTES GRACIES!!!

Joan Ferrer

Oscar ha dit...

Felicidades Joan y que cumplas muchos mas
Recuperate pronto que ya tenemos ganas de verte bajar por trialeras como solo tu sabes (jajaja)
un saludo

Anònim ha dit...

Muchas gracias Oscar!...no se, no se, creo que voy a cambiar mi "estilo", o en todo caso, provaré de llevar un ancla...por si acaso!

John

Agustí ha dit...

Per molts anys!!!
Agsutí

Anònim ha dit...

Gracies Agustí!...i que tu ho puguis veure

John

Unknown ha dit...

Felicitats Joan,mai hagues dit que tens aquesta edat jo t´hi posaba 25 o 26 els portes molt ben possats jejejejeje...espero veuret dintre de poc empeitanme per les trialeres eh! encara que l´altre dia vaig veura que ja comences a prepararte a tope,T´hi trobem a faltar de veritat.

John ha dit...

Gracies Manel! Osti tu, quin cop d'ull que tens, eh! dius que hem posabes 25 o 26, i només t'has equivocat de un parell, ja que en tinc 28... a cada cama. Pero la veritat es que no estaré mai al vostre nivell (de fet, mai m'hi he ni tan sols acostat), els anys es noten, pero el pitjor es que ara la Sra. Salud m'está passant factura de le bestieses que he fet de jove (i no tan jove). Només ens donem compte de que la salud es el mes important... quan la perdem.