.

.

dissabte, 1 d’agost del 2009

01/08/2009 Volta al Massis del Pedraforca

Image Hosted by ImageShack.us

Un altre cop, amb el Ramon, anem a buscar la fresca i el paisatge, aquest cop ens decidim per l’entorn del Pedraforca, i l’hi donarem la volta, sortim d’hora el passo a recollir a Sallent a dos quarts de set, en una horeta arribem a la sortida, deixem el cotxe baixant una mica per la pista que porta a Gresolet, ja ho tenim tot... oh!!! No pot ser!!!
M’he deixat la càmera, la de fer fotos, i no tinc cable USB, per connectar el cervell amb l’ordinador, bé... cable si que en tinc, de fet el que em falta es un endoll mini USB al cap... o mes memòria.
Clar que el que volia fer ara era explicar una mica la ruta, i no la vida.
Doncs a les 7:38:11 em començat a pedalar en direcció a Gresolet, al passar pel Moli de Cal Ferrer, hem fet el punt mes baix de la ruta 950 m que els hem anat pujant metre a metre fins arribar al coll de Torn 1900, miris on miris, un tou de muntanyes, d’aquí baixem cap al coll de les Bassotes i el Collell on deixem a l’esquerra la pista que baixa cap a Saldes pel Mirador del Pedra, i prenem un bonic sender que per entre prats passa al costat de la font de la Roca i mes avall per entre els pins, on aprofito per fer un elegant front flip, que deixa glaçat al Ramon, continua el sender que ens deixa a la font Terrers on hi ha unes taules i aprofitem per fer un mos.
Reprenem al marxa, pel sender que ens deixa just a Gósol, que travessem i al agafar la carretera de saldes anem per una pista paral·lela i que deixem per baixar fins a Sorribes on pugem una mica i agafem la carretera enquitranada de Saldes, passant per l’Espà i al arribar al coll de la Trapa, prenem una pista a la dreta que passa per cal Cisteller, ca l’Esteveló i arribem a la carretera que agafem un tros en direcció a saldes i de seguida la tornem a deixar per una pista que a la dreta ens baixa fins el cotxe.

Aquest es el recorregut
Image Hosted by ImageShack.us

El Perfil
Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us

1 comentari:

MCB ha dit...

Quan torni de vacances em compro un portabicis...