.

.

dimarts, 12 d’octubre del 2010

Manresa - Castellgalí - El Telló - Sant Vicenç - Vallhonesta - Manresa

Normalment quan ha plogut molt, tenim costum de tirar cap a Calders o Navarcles, doncs els camins son mes sorrosos i no s’hi fa fang, però quan em llevo miro el radar de Meteocat i veig que tenim una tempesta rascant Santpedor i en la direcció esmentada.
Ens trobem amb l’Agustí i decidim tirar cap avall, en direcció contraria a les tempestes, no tenim gaire clar on anirem, cap dels dos te pressa, ens fotem un cafè ( sense sucre) i un tallat i comencem a pedalar.
Sortim per l’Agulla i seguint un tram de Camí de Sant Jaume pugem al Santuari de la Salut, aquí ens trobem amb el GR-151, anomenat Els Camins del Bisbe i Abat Oliba, ja no el deixarem fins a Castellgalí tot i passant per Can Font de Cirerencs.
Ara ens decidim per pujar al Telló, i parlem d’anar cap a Sant Salvador de Guardiola, però quan som a dalt del pla de Sant Ramon, l’Agustí pensa en les obres que hi ha cap aquell sector, allò serà un fangar, decidim baixar cap a Sant Vicenç anant a buscar la riera de Castellet i ho fem, quan arribem a Sant Vicenç fotem un mos.
Entre mossegada i glop, rumiem d’anar a Sant Jaume de Vallhonesta, per el camí de La Serra, baixant primer a Sant Pere de Vallhonesta i per cal Ambrós pujar-hi, tot agafant el sender que mena al Cami Ral, també ho fem, però nanu saps que et dic, que asseguts al bar es veia mes descansat que a la realitat, això si, guapo, guapo...
Be ja som a Sant Jaume, que fem? Pel GR o per la riera de la Santa Creu? Guanya la riera, per on arribem al Pont de Vilomara, per la carretera que puja a Manresa anem a buscar el camí de Viladordis i per entre els camps arribem a la Torre del Busquet i arribem a la sortida buscant els carrers menys transitats.

Mes fotos de  Manresa - Castellgalí - El Telló - Sant Vicenç - Vallhonesta - Manresa

El Recorregut

L'anada amb color morat i la tornada blau

El Perfil


La Traça del GPS " Manresa - Castellgalí - El Telló - Sant Vicenç - Vallhonesta - Manresa"

Image Hosted by ImageShack.us