.

.

diumenge, 23 de desembre del 2007

23 - 12 - 2007 ELS PARES DE NADAL I L'ANGELET DEL CEL BLAU

Components: Segons l'angelet de la guarda, serem 40, 6 +5 o 6 = 40.

Peró en realitat érem 12, el Josep "paredenadalambclipsgrocs", Jordi"paredenadalhouuuuhouhouuu",Oriol"unangelquesapvolar"
Joan"niangelnidimoni", David "ensinistradordebicis" i els guest stars Miquel Cruz, Jordi Lopez, Luis Cotillas, Oscar Alvarez, Serafi Merenguer i l'Ernesto Bouvier, ah! i un servidor de vostès i aquí tinc una butxaqueta per si hi vol posar res.

La Ruta: El gps s'ha marejat, de tantes trialeres, i el soroll dels frens del ..... ......, per lo tant no hi ha track, Peró mes o menys hem passat per Pineda, els Casals,Santpedor, el Mirador, el Serrat i Botifarra,els plans de Ridor, els Emprius, el Lleo,Sant Iscle, Pineda i el Poal.

Distancia. 34 km











La resta de Fotos a:
http://picasaweb.google.com/totof1953/23122007

Al obrir la plana, pitgeu Presentació de diapositives

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Falta un video...

jordi frare ha dit...

i........

Anònim ha dit...

Amb aquestes fotos, no queda més que dir BON NADAL a tothom i que el llarg camí del 2.008, amb camins amples però de ben segur també ple de difícils trialeres, sigui en el seu balanç final una pedalada "ben parida" per a tots els team poal.

Anònim ha dit...

He fet com els bons i m'ho he tornat a llegir, allí donde dije "llarg camí del 2008" m'hi agrada més "llarg recorregut del 2008".
Per cert, quin video falta ? ......

Anònim ha dit...

Aixó del video que falta ho ha escrit un anonim, soposo que es perque primer es van penjar les fotos i despres els videos, i aquest anomim debia saber que teniem el video de la voltereta bouvieriana.