.

.

diumenge, 27 de març del 2016

Súria-Can Torres-Coll de Coaner-DOLMEN DE CASTELLTALLAT-Sant Andreu de Comallonga-Boixeda-Antius-Súria



Sortim de Súria cap a buscar el pont de Reguant per travessar el Cardener, ens enfilem una mica i de seguida agafem un corriol, de pujada, que es fa gairebé tot sobre la bici, llevat d’algun graó que ens farà baixar puntualment. Arribem a una pista que marxa planera fins a can Torres on trenquem a la dreta i seguim la pista que puja amb força pendent i constant fins arribar a l’alçada de la Sala.



Seguim la mateixa pista, ara amb pendent més suau,  fins a trobar el trencall que ens porta amb fort pendent fins al coll de Coaner, del mateix coll gairebé per la carena, agafem un sender  que puja suaument i que a estones està embrossat i desdibuixat i en algun punt ens farà empènyer la bici, finalment arribem a un camí que ens deixa aviat al Dolmen de Castelltallat.




Desfem una mica el camí i arribem de seguida a la carretera BV-3003 que agafem en direcció Callús, son cap a tres quilòmetres de baixada ràpida fins el trencall que agafem a la dreta per agafar una pista, que amb tendència a baixar ens porta fina a Sant Andreu de Comallonga. Una forta baixada ens porta a travessar el torrent del Carner  i ja amb baixada més suau i paral·lels al torrent de Fontanet arribem a Boixeda.




Deixem la pista i agafem un sender  planer que sense complicacions ens deixa a una pista, sota de cal Veixiner, que baixa cap a can Serra, arribem a una pista més ample que va cap a Jaumeandreu i segueix baixant, amb pendent suau, fins a creuar altre cop la BV-3003, seguim baixant i arribem al camí que ve de Callús i que seguim , passant per el Masnou i Antius arribem al polígon industrial La Pobla, seguim marxant de pla fins arribar al pont de Reguant i desfem el camí fins a Súria



El Recorregut




El Perfil




La traça del GPS de la ruta "Súria-Can Torres-Coll de Coaner-DOLMEN DE CASTELLTALLAT-Sant Andreu de Comallonga-Boixeda-Antius-Súria"