.

.

diumenge, 26 d’octubre del 2008

La Falconadeta 2008

Aquest mati, quan ha sonat el despertador m’havien sortit arrels, era un vegetal que no volia moure’s del lloc on estava, quan he mirat l’hora dos quarts de sis, no volia tornar a la meva anterior forma humana que fins avui havia tingut, per sobre meu volava un falcó, desprès dos , mes tard 500, caram si que hi han falcons a Santpedor... falcons?
Collons!!! Que no soc cap arbre, soc el Joan i he d’anar a Sabadell a la Falconada, de sobte han desaparegut les arrels, he fet un bot i...
Aquest cop he arribat a la seu dels falcons a la primera, m’he trobat al Diesel, i poc a poc han anat arribant tots els companys Bttmaniatics i algun Barrufet, el pati s’ha omplert de gom a gom , érem uns 600 i escaig, de sobte hi comença a haver-hi moviment, de fet la massa humana no deixa de ser un fluid, i s’ha obert l’aixeta i el fluid comença a circular, com no podia ser d’altre manera cap al riu, en aquest cas el Ripoll, tirem seguin la llera del Ripoll però en sentit contrari a l’aigua, que son un fluid però amb obstinació, fins arribar al Moli d’en Bosquet, on ens enfilem fins el Collet del Forn, on se separen les dues rutes, la Falconada i la Falconadeta, sense dir adéu als que fan la llarga, perquè ves a saber on paren, amb la Mia , la Rous i el Josep Mº anem en direcció Castellar del Valles, però abans de pujar cap a la Serra de Sant Feliu, parem a l’avituallament que ens han preparat els Falcons, refets i havent travessat Castellar, baixem en direcció Sabadell on trobem a Chocspread i l’Almo que fan la ruta al reves, i jo em pregunto, diran adéu a les 630 persones que trobaran en sentit contrari?. Bé com que no respon ningú, continuem baixant i passem per un sender ombrívol i divertit fins tornarà trobar el Ripoll i aquest cop si anirem en el sentit de l’aigua que es el que mana el sentit comú, l’aigua no va mai amunt es mandrosa o es llesta? I així acompanyant-la on bon troc la deixem perquè nosaltres ens enfilem amunt cap al la seu dels Falcons.
Mapa amb Recorregut




















Perfil i algunes dades del gps