.

.

dimarts, 30 de setembre del 2008

XX Marxa Selénika (Navarcles 2008)

¡¡Aixó es inhumá!!
Aquestes van ser les primeres paraules que va pronunciar el David, el primer dels quatre membres del Poal Team que hi varen participar.
"no mi apuntaré mai mes"...i aquestes van ser les següents que va dir el mateix David, que suposo que ara, dos dias despres, ja no deu pensar el mateix, doncs cal dir que ho va fer realment molt bé si tenim en compte que només agafa la bici el diumenge, pero ha fet totes les Anbaso y está fort, apart de que quan se li fot una cosa al cap..ufff!!.
Els altres tres eren l'Oscar, el Jordi L. i el Miquel, que també van patir molt, pero tot i que van entrar mes tard que el David, van aconseguir arrivar, i no pas els ultims ja que encara n'hi van haber molts que van gairebé dinar a l'hora de sopar. Ademés, van mostrar un gran companyerisme en fer tots els 103 kms. junts.
Només disposo de aquesta foto de la arrivade dels "tres heróis" . L'altre "herói" li poso una foto de un diumenge que vem sortir junts.
¡¡ENHORABONA ALS QUATRE, SOU MAGNÍFICS!! (Jo, sincerament, no ho hauría pas aguantat)
P.D. A part de la marxa dels 103 kms., es va fer una de mes curte (33 kms.) , en la que hi varem participar l'Oriol, el Sera i jo, el Joan. L'Oriol ja fará el comentari pertinent quan tingui temps, ja que ell disposa de les fotos.